Προσφέρουμε:

Γάμος
Ο γάμος είναι η επικύρωση της αμοιβαίας αγάπης μεταξύ δύο ανθρώπων, που αποφασίζουν να πορευθούν, μαζί, για το υπόλοιπο της ζωής τους!
Γι’ αυτή τη μοναδική στιγμή του νέου ζευγαριού, τίποτε δε θα μπορούσε να είναι λιγότερο από τέλειο! Εμείς, σε συνεργασία πάντα με το ζευγάρι, και μέσα από μία μεγάλη γκάμα σχεδίων και γεύσεων, θα αναλάβουμε να κλείσουμε αυτή τη βραδιά με τον πλέον γλυκό τρόπο, ευχόμενοι στους νεόνυμφους βίον γλυκό!
(περισσότερα…)

Βάπτιση
Το μυστήριο της βάπτισης αποτελεί αναμφισβήτητα την πιο ξεχωριστή στιγμή στο ξεκίνημα της ζωής κάθε ανθρώπου. Μια στιγμή που η οικογένεια θέλει να μοιραστεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Εμείς θέλοντας να δώσουμε την επισημότητα που αρμόζει στην εισαγωγή ενός νέου μέλους στους κόλπους της Εκκλησιάς, προσφέρουμε μια μοναδική λίστα γλυκών εδεσμάτων, καθώς και προτάσεις για catering στον προαύλιο χώρο, που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο!
(περισσότερα…)

Γενέθλια
Διαλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων και γεύσεων που σας προσφέρουμε, και ακούστε τις προτάσεις μας για να κάνετε τα γενέθλια του παιδιού σας όπως αυτό τα ονειρεύεται! Ξενοιάστε, αφήνοντας το στολισμό του χώρου σας σε μας, και δημιουργήστε έναν υπέροχο μπουφέ από τη μεγάλη ποικιλία αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων μας, καταπλήσσοντας τους καλεσμένους σας!
(περισσότερα…)

Υπηρεσίες Catering
Μέλημά μας είναι να δώσουμε ξεχωριστό χρώμα στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Είμαστε εδώ, να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για τη διοργάνωση της εκδήλωσής σας, απαλλάσσοντας σας από πολύπλευρες και χρονοβόρες διαδικασίες προετοιμασιών, εξοικονομώντας για σας χρόνο και χρήμα.
Σας προτείνουμε πρώτης κλάσης πλήρη μενού, με επιλογή από μεγάλη ποικιλία ορεκτικών, barbeque, ζεστών και κρύων πιάτων καθώς και επιδορπίων. Τα μενού μας περιλαμβάνουν ποιοτικά εδέσματα από την ελληνική αλλά και τη διεθνή κουζίνα. Όλα αυτά, δοσμένα με φινέτσα και φαντασία!
(περισσότερα…)